Culinaire verleiding

 

Onder leiding van chef Gert Cordemans gaan we elk seizoen op zoek naar verrassende combinaties met authentieke verse "terroir" producten van eigen bodem en andere windstreken.

 

Leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd en de authenticiteit, kwaliteit en versheid van de ingrediënten afgetoetst.

 

De race voor versheid is begonnen! Veel van onze producten komen van de vroegmarkt in Rungis, deze mythische plek is de draaischijf voor een groot deel van wat we allemaal eten. Stuur daar een doorwinterde kenner op af en het is feest.

 

In het holst van de nacht wordt ons boodschappenlijstje zorgvuldig uitgezocht om slechts enkele uren later in de keuken verwerkt te worden tot wat u eet.

 

Wijnexpert Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, speurt met ons naar de perfecte wijnmatch en tekent mee voor onze "uitstekende" wijnkaart.

 

Young Foodies
(tot 30 jaar)
Menukaart Lunch Wijnkaart
&
Champagnes
De menukaart bestanden worden aangeboden in PDF formaat.
Taalkeuze